joi, 9 februarie 2017

Despre prietenie 😊

Prietenii sunt aceia care îți sunt alături în orice situație, te înțeleg și pe care îi poți suna la orice oră pentru orice!
Prietenii sunt aceia care nu se supără dacă nu i-ai mai sunat o vreme, dacă îi cauți rar și te înțeleg atunci când îți află motivele!
Prietenii sunt aceia care te susțin, se bucură pentru tine și pentru realizările tale, te încurajează și te ascultă!
Prietenii adevărați sunt rari, prietenii în care poți avea încredere se întâlnesc greu, dar dacă îi întâlnești, învață să îi prețuiești!
Nu-i judeca dacă nu te sună sau nu te caută o perioadă de timp! Gândește-te că poate se luptă cu diverse situații și nu-i îndepărta! Caută-i tu! Ascultă, înțelege, pune-te în locul lor și prețuiește-i 😊 cei care merită sunt puțini!
Cei pe care i-ai pierdut, nu ți-au fost niciodată prieteni cu adevărat!
Cei care au rămas lângă tine, aceia merită prețuiți!❤

Vorbeam cu o prietenă acum puțin timp și îmi povestea despre o altă prietenă de-a ei, cu care nu se mai auzise de ceva timp și despre care ulterior aflase că tocmai învinsese o boală cruntă.
Se învinovățea pentru că nu o mai căutase!
Povestea ei m-a făcut să reflectez și să scriu rândurile de mai sus!
Toți gândim așa, sau poate nu toți, dar majoritatea avem tendința să spunem că nu îi vom căuta noi pe cei care nu se "sinchisesc" să ne caute, că nu vom fi mai prejos! Avem tendința să judecăm și să formulăm opinii fără fond! Însă e bine să reflectăm, să facem noi primul pas, să căutăm noi dacă nu suntem căutați, să ascultăm și să încercăm să înțelegem!
Toți ne confruntăm cu probleme, situații mai grave sau mai puțin grave la un moment dat! De aceea nu putem ști cu ce se confruntă celălalt și de aceea nu e bine să judecăm!
Trebuie să încercăm să ne punem în situația celuilalt și să înțelegem!
Prietenia și încrederea se câștigă și trebuie întreținute și respectate, prețuite!❤
Am pierdut mulți prieteni doar cu numele dar am câștigat alții, care își merită mai mult denumirea de prieten 😊
Friendship means trust and support each other! Be loyal, be honest, be supportive, be you! Be happy for your friend's success and be sad for your friend's lost!
Be there when you're needed!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu