sâmbătă, 24 noiembrie 2018

Azi, acum, aici...


Ce a fost ieri nu mai putem schimba, oricât de mult ne-am strădui. Ce va fi mâine nu vom putea ști niciodată, oricât de tare ne-am dori! Ce este astăzi contează cel mai mult, clipa prezentă este cea mai importantă pentru că e momentul pe care îl trăiești,  pe care îl simți și la care participi acum. De trecut te bucuri sau îl regreți, la viitor te gândești sau îl visezi, însă prezentul îl simți din plin, îl trăiești  la intensitatea dorită, te bucuri de el acum, azi. De aceea trebuie să îl faci să merite, să te bucuri de fiecare clipă,  să zâmbești,  să te bucuri de tot ce te înconjoară,  de viață, să zâmbești , să-ți acorzi șanse,  să dăruiești și să primești,  să-ți dorești și să lupți, să stabilești priorități.
Petrece timp cu tine, ascultă-te ca să te înțelegi tu pe tine, iartă-te ca să poți merge înainte,  îndrăznește,  luptă, fii bun, zâmbește,  ajută, crede în tine! Avem nevoie și de timp cu noi înșine,  pentru că până nu ne cunoaștem le noi , nu putem fi cunoscuți de ceilalți!
Soțul și Copiii sunt o binecuvântare! Ascultă-i acum, când vin entuziasmați să îți spună ceva, ascultă-i acum, în momentul acesta au ei nevoie,  chiar dacă simți că nu se mai opresc din povestit iar tu ai prea multă altă treabă,  sau ești pur și simplu obosită! Acum, nu mai târziu , nu după ce termini nu știu care treabă,  nu mâine,  pentru că azi ești prea obosită! Acordă-le acum atenția ta, mai târziu s-ar putea să tânjești tu după a lor! Copiii cresc atât de repede și chiar dacă acum nu ne este întotdeauna ușor,  este foarte important să realizăm cât de norocoși și binecuvântati suntem pentru că îi avem, pentru că am fost aleși să le fim părinți, și să trăim din plin fiecare clipă alături de ei! În sufletul nostru undeva, toți am rămas copii! Să răspundem tuturor întrebărilor și curiozităților lor, să ne jucăm împreună, să învățăm și să descoperim lucruri împreună,  să creăm amintiri de neuitat alături de ființele gingașe, care ne împlinesc cel mai mult pe lume!
Să ne bucurăm de familie, să îi sunăm mai des, să ne facem timp mai des pentru persoanele dragi,  să acordăm mai multă atenție persoanelor dragi din viața noastră, pentru că familia este cea mai mare bogăție a noastră!
Să ne bucurăm de tot ceea ce ne oferă viața, să mergem înainte cu capul sus și zâmbetul pe buze și,  precum într -un joc, să sărim cu bine peste toate obstacolele,  să gândim mereu pozitiv și zâmbim mai mult. Să ne bucurăm mai mult de un zâmbet,  de o îmbrățișare, de o floare, de o zi senină, de lucrurile mărunte și să le apreciem mai mult!
Fericirea noastră depinde doar de noi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu